Turkish
Bizi takip edin:

YENİ Şok Dalga Tedavisi (ESWT) Web Sitesi Yayınlandı

Yeni BTL şok dalga terapisi web sitesinin yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. BTL, Şok dalga terapisi alanında bilimsel olarak kanıtlanmış ve en yeni haberleri müşterilerine ve hastalara sunabilmek için SWT Web sitesini yenilemiştir.

Yeni SWT internet sitesi sizelere Bilimsel Destek bölümündeki çeşitli endikasyonlarla son bilimsel araştırmaları kullanımınıza sunmaktadır. Şok Dalga Tedavisi Hakkında , Medikal Etkiler, Endikasyonlar, Tedavi Sekansları ve diğer tüm bölümlerde detaylı bilgiler sunlarak şok dalga tedavisi hakkında bilmeniz bilmek isteyeceğiniz her şey açıklanmaktadır. Şok Tedavisinin etkileri ve başarılı sonuçları Referanslar Yorumlar bölümünde alanındaki en iyi klinisyen ve sporcular tarafından aktarılmaktadır. Ve tabii ki yakında gerçekleşecek gelişmeler ve haberlerle ilgili sizi güncel tutmamız için Haberler &Etkinlikler   bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Yeni SWT internet sitemize göz atın:  www.shockwavetherapy.eu.
Şok dalga terapisi hakkında sormak tüm sormak istedikleriniz için bizimle iletişime geçin ve lütfen İletişim Formu'nu doldurun.

SWT ürün portföyü, katalog ve teknik bilgiler için bu siteden şok dalga terapi bölümüne göz atın: www.btlturkiye.com/urunler-sok-dalga-terapisi

swt_web_printscreen_swt_5-3_tc