Turkish
Bizi takip edin:

Red Dot Tasarım Ödülü 2014

 

BTL, fizyoterapi ve estetik cihazları dünyanın en prestijli ve güvenilir tasarım ödülü olan Red Dot Tasarım Ödülü’nü kazanmıştır. Devrim yaratan teknolojiyi ve fonksiyonelliği zaman ötesi çağdaş tasarımla birleştiren, BTL fizyoterapi ürünleri BTL-4000 Premium ve BTL-6000 yüksek yoğunluklu lazer (aynı zamanda BTL-6000 SWT Topline ve BTL-6000 Lymphastim Topline) Red Dot Tasarım ödülünü kazanmıştır.
Vanquish, Protégé Intima ve Protégé Elite cihazları BTL´s estetik portföyündeki ödül kazanan cihazlardır.

Red-Dot-award_2014_v4_nd

RED DOT TASARIM ÖDÜLÜ
Red Dot Tasarım Ödülü, Essen, Almanya’da Design Zentrum Nordrhein Westfalen tarafından verilen uluslararası bir tasarım ödülüdür. 1955 yılından bu yana her sene titizlikle seçilen jüri, 3 farklı kategoride en iyi tasarımları açıklar: ürün tasarımları, tasarım ajansları ve tasarım konseptleri. Kazananlar büyük bir seramonide açıklanır ve kazanılan ürünler Essen’deki Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergilenir .

BTL
BTL 1993 yılında kurulmuştur.Günümüzde BTL, dünyanın en büyük medikal ve estetik cihaz üreticilerinden biridir. Firmamız, medikal sektörün 3 farklı alanında uzmanlaşmıştır: fizik tedavi, kardiyoloji ve medikal estetik.
BTL fizik tedavi ürün portföyünde temel olarak elektroterapi, lazer, ultrason ve magnetoterapi cihazları sunar. Bunların yanısıra, şok dalga terapisi, diyatermi ve hidroterapi cihazları sunulan farklı ürünlerin sadece birkaçıdır.
BTL medikal estetik segmenti, vücut şekillendirme, cilt sıkılaştırma ve kırışıklık azaltma prosedürleri için en gelişmiş teknolojileri sunar.

ÖDÜLLÜ FİZYOTERAPİ CİHAZLARI
BTL-4000 PREMIUM elektroterapi, ultrason ve lazer modüllerine sahip bir seridir. BTL-6000 Yüksek Yoğunluklu Lazer, düşük seviyeli lazerlerin (LLLT) kanıtlanmış prensiplerine dayanan yenilikçi bir teknolojiye sahiptir. 12W'a kadar çıkabilen gücü sayesinde derin penetrasyon ile etkin analjezi sağlayabilmektedir.

Basın Bülteni

ÖDÜLLÜ ESTETİK CİHAZLARI
Yeni PROTÉGÉ ELITE uzun süreli kırışıklık azaltma ve cilt yenilenmesinde benzersiz sonuçlar vermektedir. PROTÉGÉ INTIMA invaziv olmayan tek labial şekillendirme ve cinsel tatmin artırıcı sistemdir. VANQUISH, yağ azaltma ve vucüt şekillendirmede etkin olarak kullanılan seçici RF ve devrimsel nitelikteki temassız teknolijiyi sunar. İnvaziv olmayan ve konforlu uygulamaları ile benzersizdir.

Basın Bülteni