Turkish
Bizi takip edin:

BTL-4000 Smart & Premium
FDA tarafından onaylandı

YeniBTL-4000 Smart & Premium serisi elektroterapi, ultrason ve lazer cihazları FDA tarafından onaylanmıştır. Bu benzersiz kompak tedavi sistemi, kas-iskelet sistemindeki ağrıların ve bu ağrılara yol açan problemlerin tedavisinde kullanılmaktadır. Tedaviler akut ve kronik problemlerin tün evlererinde etkili olup, iyileşöme sürecinde hızlanmaya yardımcı olur. 

HandsFree Sono® ultrason başlığı, sahip olduğu Döngüsel Alan Teknolojisiyle kullanıcıya bağımlı kalmadan uygulanabilen otomatik ultrason sistemleri arasında çığır açmayı başarabilmiştir.Döngüsel alan, kristallerin sırayla aktive edilmesiyle oluşur ve eş zamanlı işlemci döngü hızını, çıkış gücünü ve her bir kristal için ultrason penetrasyonunu kontrol eder.Bu kontroller sayesinde ultrason tedavisi etkin hale gelmiş ve diğer sabit ultrason uygulamalarındaki gibi tek bir noktaya odaklanmayla oluşabilecek riskler elimine edilmiştir.

FDA onayı da gösteriyor ki Smart & Premium serisi cihazlar, kas-iskelet sistemindeki ağrıların ve bu ağrılara yol açan problemlerin tedavisinde etkin bir biçimde kullanılmaktadır. Tedavilere getirilen yenilikçi yaklaşım, ürünlerinin gelişitirilmesi ve üretimindeki yenilikçi sürecin önemli sonuçlarından biridir.

BTL-4000_Premium_unit_top_image_2-3-tc